Ακυρώθηκε η παράσταση «Συρανό ντε Μπερζεράκ» - Αιτία ο Λώρης Λοϊζίδης

Ακυρώθηκε η παράσταση «Συρανό ντε Μπερζεράκ» - Αιτία ο Λώρης Λοϊζίδης

Με ανακοίνωσή του ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου ανακοίνωσε την ακύρωση της παράστασης του έργου «Συρανό ντε Μπερζεράκ» για την Παρασκευή, 18/1. 

Η ανακοίνωση του ΘΟΚ έγραφε: 'Ακυρώνεται η παράσταση «Συρανό ντε Μπερζεράκ» την Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου.

Λόγω ασθένειας ηθοποιού, η προγραμματισμένη αυριανή παράσταση (18 Ιανουαρίου) του έργου «Συρανό ντε Μπερζεράκ» στην Κεντρική Σκηνή ακυρώνεται.

Όσοι έχουν προκρατήσει ή αγοράσει εισιτήρια παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το ταμείο του ΘΟΚ, 77 77 27 17 (Τρίτη-Κυριακή 10:00-13:30, 16:00-18:00).

Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου απολογείται για την προκληθείσα ταλαιπωρία.'

Σε επικοινωνία που είχε το ThemaOnline με τον πρωταγωνιστή της παράστασης, Λώρη Λοϊζίδη, επιβεβαιώθηκε ότι ο ηθοποιός που είναι άρρωστος δεν είναι άλλος από τον ίδιο. 

Ο πρωταγωνιστής με δυσκολία κατάφερνε να μας μιλήσει και μας επιβαβαίωσε ότι ταλαιπωρείται από κάτι περαστικό. 

Εμείς του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.