ΦΟΝΟΣ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν εντοπίστηκε το όπλο που σκότωσε τον 44χρονο Χρίστο - Υπέδειξε το σημείο ο 28χρονος

ΦΟΝΟΣ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν εντοπίστηκε το όπλο που σκότωσε τον 44χρονο Χρίστο - Υπέδειξε το σημείο ο 28χρονος

Ακόμη να εντοπιστεί το όπλο που χρησιμοποιήθηκε για το φόνο του 44χρονου Χρίστου Μιχαήλ που εντοπίστηκε νεκρός στο όχημα του την Δευτέρα 14/1.

 

Όπως αποκάλυψε το ThemaOnline και ο συνάδελφος, Χρίστος Ζήνωνος, λίγο μετά τις 13:30 της Πέμπτης 17/1 και κατόπιν έκδοσης διατάγματος προσωποκράτησης των τριών υπόπτων για τον φόνο του 44χρονου Χρίστου Μιχαήλ (τρία αδέρφια 28, 19 και 16 ετών, με τους δυο πρώτους να παραδέχονται ενοχή), δύτες της Λιμενικής Αστυνομίας προχώρησαν με έρευνες στο παλιό Λιμάνι Λεμεσού ώστε να εντοπιστεί το φονικό όπλο.

Στο σημείο βρέθηκε ο μεγαλύτερος εκ των τριών αδερφών, ο 28χρονος, ο οποίος υπέδειξε στα μέλη της αστυνομικής δύναμης το ακριβές σημείο όπου έριξε το όπλο μετά τη δολοφονία, ωστόσο, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και της θολής θάλασσας, οι δύτες του Λιμενικού δεν κατάφεραν να το εντοπίσουν.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, οι έρευνες θα συνεχιστούν και την Παρασκευή 18/1.

Δείτε φωτογραφίες από τις έρευνες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.