Ισόπαλο το ντέρμπι! Πέρασε σαν ΣΙΦΟΥΝΑΣ ο ΑΠΟΕΛ από τη Λεμεσό (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Ισόπαλο το ντέρμπι! Πέρασε σαν ΣΙΦΟΥΝΑΣ ο ΑΠΟΕΛ από τη Λεμεσό (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Στην τελική ευθεία μπαίνει η πρώτη φάση του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας Futsal και απόψε θα έχουμε την τελευταία αγωνιστική πριν από τις επίσημες υποχρεώσεις των Εθνικών μας ομάδων σε Σαν Μαρίνο και Λετονία αντίστοιχα.

Με την ολοκλήρωση της αποψινής αγωνιστικής, θα απομείνουν τέσσερις αγωνιστικές και το φινάλε είναι προγραμματισμένο στις 28 Φεβρουαρίου.

Το πρωτοπόρο και αήττητο ΑΠΟΕΛ κέρδισε εκτός έδρας την ΑΕΛ με 8-1 και έφτασε στους 34 βαθμούς από 11 νίκες και 1 ισοπαλία.

Ομόνοια και Ανόρθωση έμειναν στο ισόπαλο 4-4.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της Πέμπτης:

Ομόνοια – Ανόρθωση…4-4
ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ…1-8
20:30 ΑΕΚ – Ararat / Fonbet
20:30 Εθνικός Λατσιών – Αθηαίνου AC

*Ρεπό για την ΑΜΕΚ Καψάλου.

Από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE