ΚΑΙΡΟΣ: Αναμένονται μεμονωμένες βροχές - Σε ποιες περιοχές

ΚΑΙΡΟΣ: Αναμένονται μεμονωμένες βροχές - Σε ποιες περιοχές

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Την Παρασκευή (18/1) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ από το µεσηµέρι και µετά, θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν, αρχικά, µεταβλητοί ασθενείς 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά από το µεσηµέρι και µετά κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος ενώ δεν αποκλείεται να σηµειωθούν µεµονωµένες ελαφρές βροχές, κυρίως στα παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 5 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 7 στα παράλια και στους πλην 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τοπικά στα ηµιορεινά θα σχηµατιστεί παγετός.

Το Σαββατοκυρίακο (19-20/1) και τη ∆ευτέρα (21/1) θα υπάρχουν περίοδοι µε συννεφιά αλλά και διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό. Στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά, ενδέχεται να πέσουν µεµονωµένες βροχές και στα ψηλότερα ορεινά λίγα χιόνια. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Το ύψος του χιονιού, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, στην πλατεία Τροόδους, ήταν 61 εκατοστά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE