Νικητές διαδικτυακών παιχνιδιών «Τραμπολίνο» και «ΑFISMAN - Μπαταριοσυλλέκτης»

Νικητές διαδικτυακών παιχνιδιών «Τραμπολίνο» και «ΑFISMAN - Μπαταριοσυλλέκτης»

Ο Οργανισμός ΑΦΗΣ Κύπρου στο πλαίσιο της επικοινωνιακής του δράσης δημιούργησε τα διαδικτυακά παιχνίδια «Τραμπολίνο» και «AFISMAN - Μπαταριοσυλλέκτης».

Σκοπός των δύο παιχνιδιών ήταν να προβάλουν την ανακύκλωση μπαταριών μέσα από ένα διασκεδαστικό τρόπο και παράλληλα να ενημερώσουν το κοινό για τους διάφορους τύπους μπαταριών που ανακυκλώνει ο Οργανισμός μας.

Η προώθηση των δύο παιχνιδιών έγινε κατά τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο του 2018 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Οργανισμού. Η συμμετοχή του κοινού ήταν μεγάλη αφού πέραν των 8200 ατόμων έπαιξαν τα παιχνίδια, οι νικητές των οποίων κέρδισαν από ένα mountain bike.

Για το παιχνίδι «Τραμπολίνο» νικητής αναδείχθηκε ο Μάριος Αντρέου ενώ για το παιχνίδι «AFISMAN - Μπαταριοσυλλέκτης» ο Αντρέας Χρυσοστόμου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE