Άρθρο KIBRIS για επικήρυξη ‘Σήφη’: Στερούνται σοβαρότητας τέτοια δημοσιεύματα

Άρθρο KIBRIS για επικήρυξη ‘Σήφη’: Στερούνται σοβαρότητας τέτοια δημοσιεύματα

Τοποθέτηση από αρμόδια πηγή ζήτησε η ιστοσελίδα μας αναφορικά με το δημοσίευμα τουρκοκυπριακής εφημερίδας αναφορικά με τον 40χρονο Ιωσήφ Ιωσήφ και το δήθεν «συμβόλαιο θανάτου» εναντίον του από ανταγωνιστές του.

Σύμφωνα με τα όσα μας αναφέρθηκαν πρόκειται για δημοσιεύματα που στερούνται σοβαρότητας, καθώς κάτι τέτοιο φαίνεται να μην ισχύει, αφού τέτοιες πληροφορίες δεν έφτασαν στις Αρχές.

«Αυτό είναι το λυπηρό με τις ηλεκτρονικές εφημερίδες και τις ενημερωτικές ιστοσελίδες που ο οποιοσδήποτε τους δώσει μια πληροφορία τη δημοσιεύουν χωρίς την επαρκή έρευνα» ήταν το σχόλιο από αρμόδια πηγή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE