Άρθρο KIBRIS για επικήρυξη ‘Σήφη’: Στερούνται σοβαρότητας τέτοια δημοσιεύματα

Άρθρο KIBRIS για επικήρυξη ‘Σήφη’: Στερούνται σοβαρότητας τέτοια δημοσιεύματα

Τοποθέτηση από αρμόδια πηγή ζήτησε η ιστοσελίδα μας αναφορικά με το δημοσίευμα τουρκοκυπριακής εφημερίδας αναφορικά με τον 40χρονο Ιωσήφ Ιωσήφ και το δήθεν «συμβόλαιο θανάτου» εναντίον του από ανταγωνιστές του.

Σύμφωνα με τα όσα μας αναφέρθηκαν πρόκειται για δημοσιεύματα που στερούνται σοβαρότητας, καθώς κάτι τέτοιο φαίνεται να μην ισχύει, αφού τέτοιες πληροφορίες δεν έφτασαν στις Αρχές.

«Αυτό είναι το λυπηρό με τις ηλεκτρονικές εφημερίδες και τις ενημερωτικές ιστοσελίδες που ο οποιοσδήποτε τους δώσει μια πληροφορία τη δημοσιεύουν χωρίς την επαρκή έρευνα» ήταν το σχόλιο από αρμόδια πηγή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Βρισκόμαστε μόλις οκτώ μέρες πριν από την άτυπη διάσκεψη της Γενεύης και η Λευκωσία προετοιμάζεται πυρετωδώς για όλα τα σενάρια, τα οποία ενδεχομένως θα κληθεί να αντιμετωπίσει, έχοντας ωστόσο ενώπιον της, τις γνωστές θέσεις της τουρκικής πλευράς, για λύση δύο κρατών.