ΦΑΡΑΤΖ: Πιθανό ένα νέο δημοψήφισμα για το Brexit

ΦΑΡΑΤΖ: Πιθανό ένα νέο δημοψήφισμα για το Brexit

Η Βρετανία είναι πιθανό να καθυστερήσει το Brexit και να διεξαχθεί άλλο δημοψήφισμα και ως εκ τούτου οι αντιτιθέμενοι στην παραμονή του Ηνωμένου Βασιλείου στην ΕΕ χρειάζεται να οργανωθούν, δήλωσε σήμερα ο υπέρμαχος του Brexit Νάιτζελ Φάρατζ.


«Νομίζω, φοβάμαι ότι η Βουλή των Κοινοτήτων θα ανατρέψει όντως αυτό το Brexit. Κατά τη γνώμη μου, το πιο πιθανό αποτέλεσμα όλων αυτών είναι μια παράταση του Άρθρου 50», σημείωσε ο πρώην ηγέτης του Κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP) σε δηλώσεις που έκανε στο Sky. «Μπορεί να διεξαχθεί άλλο δημοψήφισμα», υπογράμμισε.


«Η πλευρά που υποστηρίζει την παραμονή έχει καλή χρηματοδότηση, καλή οργάνωση. Ετοιμάζονται για άλλο δημοψήφισμα (...) αδιαφορώντας για τους Ευρωσκεπτικιστές που λένε να μην γίνει», πρόσθεσε ο Φάρατζ.

Σε ερώτηση για το μέλλον του UKIP του οποίου ηγείτο παλιά, ο Φάρατζ απάντησε ότι «δεν μπορεί να σωθεί» και επομένως θα χρειαστεί ένα διαφορετικό «όχημα»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στη Νέα Υόρκη σήμερα ο Κωνσταντίνος Κόμπος - Συνάντηση με τον Αντόνιο Γκουτέρες για την πενταμερή - Συνεχίζει την τακτική της σιωπής ο Τατάρ

Στη Νέα Υόρκη σήμερα ο Κωνσταντίνος Κόμπος - Συνάντηση με τον Αντόνιο Γκουτέρες για την πενταμερή - Συνεχίζει την τακτική της σιωπής ο Τατάρ

Επίσκεψη αστραπή στη Νέα Υόρκη πραγματοποιεί ο ΥΠΕΞ Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος σήμερα θα έχει συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE