Γνωστό ιατρό προσέγγισε το ΔΗΚΟ για τις Ευρωεκλογές -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Γνωστό ιατρό προσέγγισε το ΔΗΚΟ για τις Ευρωεκλογές -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Γνωστό Κύπριο ιατρό προσέγγισε το Δημοκρατικό Κόμμα για να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο του και να κατέλθει ως υποψήφιος στις Ευρωεκλογές του Μαΐου.

Του Μιχάλη Μενελάου

Ο λόγος για τον Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, Ιωσήφ Μουτήρη, τον οποίο πληροφορίες της ιστοσελίδας μας θέλουν να έχει προσεγγιστεί από το Δημοκρατικό Κόμμα για να κατέλθει ως υποψήφιος του στις επικείμενες Ευρωεκλογές.

Το ThemaOnline, επικοινώνησε με τον Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής, όπου του ζητήσαμε να τοποθετηθεί επί του συγκεκριμένου.

Σε τηλεφωνική μας επικοινωνία με τον κ. Μουτήρη μας επιβεβαίωσε τις πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ωστόσο, κράτησε κλειστά τα χαρτιά του για την απόφασή του, εάν θα αποδεχθεί την πρόταση ή όχι.

Απόφαση, η οποία αναμένεται να ληφθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Οι επερχόμενες βουλευτικές Τον Μάιο, δεν θυμίζουν σε τίποτα τις αναμετρήσεις του παρελθόντος. Δεν πρόκειται απλώς για μια διαδικασία ανανέωσης της λαϊκής εντολής, αλλά για μια κρίσιμη καμπή, που ενδέχεται να επανακαθορίσει τους συσχετισμούς δυνάμεων και να αναδιαμορφώσει τον κομματικό χάρτη. Το πολιτικό σύστημα, δείχνει να εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης ρευστότητας, όπου οι βεβαιότητες καταρρέουν και οι ισορροπίες μετακινούνται.

BEST OF TOTHEMAONLINE