Έκανε ΔΙΚΟ της τον Κανού! (ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ)

Έκανε ΔΙΚΟ της τον Κανού! (ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ)

Σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα (δείτε ΕΔΩ) ο πρώην παίκτης της Ομόνοιας, Κανού, έχει νέο σταθμό στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έφυγε από την Κόρτραϊκ και πλέον θα συνεχίσει την καριέρα του στην Al-Raed, ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE