Πήγαν τα ΜΗΝΥΜΑΤΑ στον Αυγουστή!

Πήγαν τα ΜΗΝΥΜΑΤΑ στον Αυγουστή!

Ο Απόλλων Λεμεσού αντιμετωπίζει αύριο (19/1) τον Ερμή εκτός έδρας και έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη.

Τα μηνύματα έφτασαν στον κόουτς των κυανολεύκων, Σωφρόνη Αυγουστή, από την προηγούμενη εβδομάδα όπου η Αραδιππιώτικη ομάδα εξήλθε ισόπαλη με την ΑΕΚ στο «ΑΕΚ Αρένα» και ξέρει πως δεν θα έχει εύκολο έργο στο «Αμμόχωστος – Επιστροφή» αύριο.

Ενόψει του παιχνιδιού ο Απόλλων θα παραταχθεί χωρίς του Γιούστε, Μάρκοβιτς, Φαουπαλά ενώ ο νεαποκτηθείς Βαχίντ Σελίμοβιτς θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του.

Ξέρουν οι κυανόλευκοι της Λεμεσού πως θα πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί, πειθαρχημένοι και να ψάξουν το γρήγορο γκολ για να κάνουν την ζωή τους πιο εύκολη και να φύγουν με το τρίποντο από τη Λάρνακα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE