ΚΥΠΡΟΣ: Τους 'τσάκωσαν' οι αστυνομικοί - Τους πέρασαν χειροπέδες

ΚΥΠΡΟΣ: Τους 'τσάκωσαν' οι αστυνομικοί - Τους πέρασαν χειροπέδες

Μέλη του ΟΠΕ Πάφου εντόπισαν το απόγευμα της Παρασκευής (18/1) στην Πάφο, δύο πρόσωπα τα οποία από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι τα δελτία ταυτότητας που είχαν στην κατοχή τους, ήταν πλαστά.

Συγκεκριμένα, από εξετάσεις που διενεργήθηκαν μέσω της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, διαπιστώθηκε ότι αυτοί εισήλθαν και διέμεναν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ανακρινόμενοι, φέρονται να παραδέχθηκαν ενοχή για την κατοχή των πλαστών δελτίων ταυτότητας.

Οι πιο πάνω συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση ενώ το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE