ΕΛ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Πήρε στον λαιμό του την γυναίκα του ο 53χρονος συνταξιούχος

ΕΛ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: Πήρε στον λαιμό του την γυναίκα του ο 53χρονος συνταξιούχος

Συνελήφθη 53χρονος από το Αυγόρου για υπόθεση παράνομης κατοχής 41 γραμμαρίων ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη του Κλιμακίου Αμμοχώστου της ΥΚΑΝ μετέβησαν γύρω στις 17.45 το απόγευμα της Παρασκευής (18/1) στην οικία 53χρονου συνταξιούχου από το Αυγόρου, για εκτέλεση δικαστικού εντάλματος έρευνας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που έγινε στην παρουσία του ιδίου και της 51χρονης συζύγου του, εντοπίστηκε στην οικία ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης βάρους 20 γραμμαρίων περιτυλιγμένη σε χαρτί και μια νάιλον συσκευασία που περιείχε 21 γραμμάρια ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE