Καδής: «Το κράτος θα παραχωρήσει γη για δημιουργία καταφυγίου ζώων στο Παραλίμνι»

Καδής: «Το κράτος θα παραχωρήσει γη για δημιουργία καταφυγίου ζώων στο Παραλίμνι»

Το κράτος θα παραχωρήσει γη προκειμένου να δημιουργηθεί ένα σύγχρονο καταφύγιο ζώων στο Παραλίμνι, δήλωσε το Σάββατο 19/01 ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστας Καδής.

Σε δηλώσεις ύστερα από επίσκεψη στο καταφύγιο ζώων στο Παραλίμνι ο Υπουργός Γεωργίας είπε ότι είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους εθελοντές που εργάζονται εκεί και με τον Δήμαρχο Θεόδωρο Πυρίλλη «τόσο για τις συνθήκες κράτησης των ζώων, όσο και για την ανάγκη για δημιουργία ενός νέου χώρου που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες της περιοχής και τον αυξημένο αριθμό των ζώων που φτάνουν στο καταφύγιο».

Πρόσθεσε ότι «είδαμε καλή θέληση από όλες τις πλευρές για να κάνουμε μια ριζική αλλαγή. Το κράτος θα παραχωρήσει γη για τη δημιουργία ενός νέου σύγχρονου καταφυγίου το οποίο θα λειτουργεί σε περιφερειακό επίπεδο, σε χώρο που θα επιλεγεί και θα πληροί όλες τις προϋποθέσεις, με τη συνδρομή των εθελοντών και τη στήριξη της τοπικής αυτοδιοίκησης».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.