Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε η Ομόνοια

Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε η Ομόνοια

Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια ενημερώνει:

«Προσπάθησε αρκετά, αλλά δεν απέφυγε την ήττα η ΟΜΟΝΟΙΑ U16. Στην πρεμιέρα της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος η ομάδα μας ηττήθηκε σήμερα από τον Άρη με 1-0 εκτός έδρας.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Ανδρέας Νικολάου, άρχισε το παιχνίδι με τους: Ντάλια, Χρίστου, Πολυβίου, Κέζο, Γεωργίου, Σεργίδη, Ιωακείμ, Νικολάου, Κημήτρη, Αγγελή και Χριστοδούλου.

Το παιχνίδι είχε πολλές και δυνατές μονομαχίες με τις δύο ομάδες να έχουν τις δικές τους καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε στο 0-0, όμως στην επανάληψη οι γηπεδούχοι σκόραραν από μία στατική φάση και πήραν τελικά τους τρεις βαθμούς.

Επόμενη υποχρέωση για τους «πράσινους» το ερχόμενο Σάββατο (26/1) απέναντι στην ΑΕΚ εντός έδρας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.