Το «10 years challenge» της Πλατείας Ελευθερίας- Σαν να μην πέρασε μια μέρα- ΕΙΚΟΝΑ

Το «10 years challenge» της Πλατείας Ελευθερίας- Σαν να μην πέρασε μια μέρα- ΕΙΚΟΝΑ

Σιγά που θα άφηναν την Πλατεία Ελευθερίας χωρίς το “10 years challenge” οι χρήστες του διαδικτύου.

Ωσάν να πρόκειται για το Γιοφύρι της Άρτας, η Πλατεία Ελευθερίας στην καρδιά της πρωτεύουσας της Κύπρου, εδώ και χρόνια μοιάζει με ένα μόνιμο εργοτάξιο.

Γνωστή για το καυστικό χιούμορ και σάτιρα, η σελίδα του Facebook, “I Love Cyprus PE”, παρουσιάζει το “10 years challenge” της Πλατείας Ελευθερίας.

Και αν μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις, στην προκειμένη περίπτωση, δύο εικόνες μάλλον ισούνται αρκετές υποσχέσεις για παράδοση του έργου.

Δείτε τη σχετική εικόνα... σαν να “μην πέρασε μια μέρα”:

 

Χ.Ζ.

*Κεντρική φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE