ΠΑΦΟΣ: Η εταιρεία ΟΣΥΠΑ συνεχίζει μέχρι τη λήξη της σύμβασης της

ΠΑΦΟΣ: Η εταιρεία ΟΣΥΠΑ συνεχίζει μέχρι τη λήξη της σύμβασης της

Κατάληξη φέρεται να υπήρξε μεταξύ της διαβούλευσης του Υπουργείου Μεταφορών με την εταιρεία του Οργανισμού Συγκοινωνιών Πάφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, αύριο (Κυριακή 20/1) μάλιστα το πρωί εκπρόσωπος του Υπουργείου Μεταφορών θα ενημερώσει τους εργαζόμενους για την εξέλιξη ότι δηλαδή, η εταιρεία ΟΣΥΠΑ θα συνεχίσει μέχρι την λήξη της σύμβασης της, αλλά και γενικά για τα συμφωνηθέντα.

Με βάση την συμφωνία οι εργαζόμενοι θα πληρωθούν εντός των επόμενων ημερών.

Εξάλλου, αύριο τα Γραφεία της εταιρείας στην Κάτω Πάφο αναμένεται να επισκεφτεί και ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE