ΠΑΦΟΣ: Συνελήφθη 35χρονος Ελληνοκύπριος καταζητούμενος

ΠΑΦΟΣ: Συνελήφθη 35χρονος Ελληνοκύπριος καταζητούμενος

Στη σύλληψη 35χρονου καταζητούμενου από την επαρχία Λευκωσίας, ο οποίος διαμένει στην Πάφο, προχώρησε η Αστυνομία το βράδυ του Σαββάτου (19/1) στην Πάφο.

Ο 35χρονος Ελληνοκύπριος, συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτιρίου και κλοπής.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας στις 18 Ιανουαρίου, ο 35χρονος Ελληνοκύπριος, καταζητείτο  για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτιρίου και κλοπής, που διαπράχθηκε στην Πάφο, μεταξύ 16 και 17 Δεκεμβρίου 2018.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE