SURVIVOR: Χωρίς επώνυμους με έμφαση στα αθλητικά κορμιά- Τακτικότατες εμφανίσεις Acun

SURVIVOR: Χωρίς επώνυμους με έμφαση στα αθλητικά κορμιά- Τακτικότατες εμφανίσεις Acun

Αλλαγές θέλει να φέρει στο Survivor 3, ο Τούρκος παραγωγός Acun Ilicali, αφού θα τον βλέπουμε στο συμβούλιο, μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη, με την κάθε ομάδα να απαρτίζεται από 10 Έλληνες και 10 Τούρκους.

Στις 3 Φεβρουαρίου, αναμένεται η πρεμιέρα του Survivor 3, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού TV mania, επικαλούμενο ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού στο Instagram.
Ο νέος κύκλος του Survivor θα φέρει τον τίτλο “Ελλάδα – Τουρκία”, με την κάθε ομάδα να απαρτίζεται από 10 Τούρκους και 10 Έλληνες, ενώ από τις πίστες του Άγιου Δομίνικου, δεν θα βρίσκονται επώνυμοι παίκτες, ενώ έμφαση θα δοθεί σε καλογυμνασμένα κορμιά με αθλητικές επιδόσεις.

Πάντως, μια ακόμη αλλαγή στο φετινό Survivor, θα είναι η τακτική παρουσία του Acun στις οθόνες μας, αφού όπως γράφει το δημοσίευμα, θα εμφανίζεται μαζί με τον Σάκη στα συμβούλια.

Αν και το παιχνίδι επιβίωσης θα βρίσκεται για ακόμη μια φορά στις παραλίες της Δομινικανής Δημοκρατίας, θα διεξαχθεί σε διαφορετική τοποθεσία, ενώ θα προβάλλεται πέντε φορές την εβδομάδα, από Σάββατο μέχρι Τετάρτη.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE