ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Απόπειρα φόνου διερευνά η Αστυνομία - Συντριπτικό κάταγμα οσφυικού σπονδύλου υπέστη η 32χρονη

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Απόπειρα φόνου διερευνά η Αστυνομία - Συντριπτικό κάταγμα οσφυικού σπονδύλου υπέστη η 32χρονη

Υπόθεση απόπειρας φόνου, διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία, μετά την πτώση γυναίκας από τον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην Αγλαντζιά, το πρωί της Κυριακής (20/1).

Όπως γράφει ανακοίνωση της Αστυνομίας, γύρω στις 6.15 σήμερα το πρωί, λήφθηκε πληροφορία ότι νεαρή γυναίκα έπεσε στο έδαφος από τον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην Αγλαντζιά.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή όπου εντόπισαν στο έδαφος νεαρή γυναίκα, η οποία είχε τις αισθήσεις της. Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει συντριπτικό κάταγμα τρίτου οσφυϊκού σπονδύλου και κάταγμα πρώτου οσφυϊκού. Αναμένεται να τύχει χειρουργικής επέμβασης.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 56χρονου, ο οποίος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 32χρονη γυναίκα υποστηρίζει ότι ο 56χρονος σύντροφός της την έριξε από το μπαλκόνι.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στη Νέα Υόρκη σήμερα ο Κωνσταντίνος Κόμπος - Συνάντηση με τον Αντόνιο Γκουτέρες για την πενταμερή - Συνεχίζει την τακτική της σιωπής ο Τατάρ

Στη Νέα Υόρκη σήμερα ο Κωνσταντίνος Κόμπος - Συνάντηση με τον Αντόνιο Γκουτέρες για την πενταμερή - Συνεχίζει την τακτική της σιωπής ο Τατάρ

Επίσκεψη αστραπή στη Νέα Υόρκη πραγματοποιεί ο ΥΠΕΞ Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος σήμερα θα έχει συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE