ΠΑΦΟΣ: Εξώδικο χιλιάδων σε 38χρονο κυνηγό – Του έπιασαν και το όπλο

ΠΑΦΟΣ: Εξώδικο χιλιάδων σε 38χρονο κυνηγό – Του έπιασαν και το όπλο

Εξώδικο πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ σε 38χρονο κυνηγό που κυνηγούσε με σκύλους σε απαγορευμένη περίοδο.

Εξώδικό πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ επέβαλε η Υπηρεσία Θήρας σε 38χρονο κυνηγό επειδή κυνηγούσε σε περιοχή στην Πέγεια με τη συνοδεία  δύο κυνηγετικών σκύλων σε περίοδο που αυτό απαγορεύεται

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 38χρονος εντοπίστηκε να κυνηγά με τους δύο κυνηγετικούς του σκύλους στην περιοχή «Κάλαμος» του Δήμου Πέγειας σε περίοδο όπου απαγορεύεται.

Η Υπηρεσία Θήρας μετά τον εντοπισμό του κράτησε το κυνηγετικό όπλο του 38χρονου και του εξέδωσαν εξώδικο πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE