Προεδρικό μήνυμα μετά τη νέα ήττα της ΕΝΠ στο πρωτάθλημα

Προεδρικό μήνυμα μετά τη νέα ήττα της ΕΝΠ στο πρωτάθλημα

Μπορεί η ΕΝΠ να γνώρισε μία ακόμη ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά από την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και να παραμένει στη 10η θέση της βαθμολογίας, αλλά ο Προεδρος της Παραλιμνίτικης ομάδας, έστειλε… θετικό μήνυμα στα social media ενόψει της συνέχειας!

Αναλυτικά:

«Χαίρεσαι να παίζεις στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Κι όμως κερδίσαμε πολύ περισσότερα πράγματα, από ότι στη νίκη προχθές…».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Οι δύο χώρες εξαπέλυσαν νέες εκατέρωθεν επιθέσεις από το Σάββατο το βράδυ μέχρι σήμερα Κυριακή, αλλά και πάλι νωρίς το απόγευμα – δημιουργώντας φόβους για γενικευμένη σύρραξη. Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η σύρραξη θα μπορούσε να τερματιστεί εύκολα, προειδοποιώντας την Τεχεράνη να μην χτυπήσει αμερικανικούς στόχους.

BEST OF TOTHEMAONLINE