Γούσταραν με τον 18χρονο Ιωάννου οι Ανορθωσιάτες – Πήγε να βάλει ΤΡΟΜΕΡΟ γκολ και… ΑΠΟΘΕΩΣΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Γούσταραν με τον 18χρονο Ιωάννου οι Ανορθωσιάτες – Πήγε να βάλει ΤΡΟΜΕΡΟ γκολ και… ΑΠΟΘΕΩΣΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η έκπληξη του Γιούργκεν Στρέπελ στο αρχικό σχήμα της Ανόρθωσης με την ΕΝΠ ήταν ο 18χρονος μέσος, Μιχάλης Ιωάννου.

Ο 18χρονος πήρε θέση στον άξονα πλάι σε Κοφί και Ζοάο Βίκτορ και είχε πάρα πολύ καλή εμφάνιση κερδίζοντας μάλιστα και το πέναλτι από το οποίο προήλθε και το 2-0 για την Κυρία.

Μάλιστα, σε μια φάση στο 81o λεπτό του αγώνα ο Ιωάννου δοκίμασε να σκοράρει με ένα τρομερό σουτ από τα 35 μέτρα όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι με τον κόσμο της Ανόρθωσης όμως να σηκώνεται στο πόδι και να του χαρίζει έντονο και παρατεταμένο χειροκρότημα.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Στους διαρκείς δεσμούς και τις κοινές αξίες που συνδέουν την Αγία Έδρα και την Κυπριακή Δημοκρατία αναφέρθηκε ο Πάπας Λέων ΙΔ', υπογραμμίζοντας την ανεκτίμητη χριστιανική κληρονομιά της Κύπρου και τον ρόλο της ως γέφυρας πολιτισμών. Ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην τελετή ενθρόνισης του νέου Ποντίφικα, μετέφερε τις θερμές ευχές της κυπριακής πολιτείας.