ΚΑΙΡΟΣ: Ξανά βροχές και χιόνια τις απογευματινές ώρες

ΚΑΙΡΟΣ: Ξανά βροχές και χιόνια τις απογευματινές ώρες

  Αναλυτικά ο καιρός την Πέμπτη (21/1).

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ την Πέμπτη (21/1) αναμένεται ασθενής χαμηλή πίεση.
Το ύψος του χιονιού, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 57 εκατοστά στην Πλατεία Τροόδους.

Το απόγευμα αυξημένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, μέτριοι, 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη.

Απόψε παροδικές νεφώσεις πιθανό να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές. Στα ψηλότερα ορεινά δυνατό να σημειωθεί ελαφρά χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τοπικά στα ημιορεινά θα σχηματιστεί παγετός.

Αύριο αναμένονται και πάλι μεμονωμένες, κυρίως ελαφρές, βροχές, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δυνατό να σημειωθεί ελαφρά χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα δυτικά το απόγευμα βορειοδυτικοί της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος. Από αργά το βράδυ αναμένεται σταδιακά σκόνη στην ατμόσφαιρα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να κυμανθεί λίγο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή αναμένονται τοπικές ελαφρές βροχές καθώς και σκόνη στην ατμόσφαιρα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο, για να κυμανθεί πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μήνυμα Λευκωσίας προς το Ηνωμένο Βασίλειο ενόψει της νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό - Ζητά τη στήριξη της Βρετανικής κυβέρνησης

Μήνυμα Λευκωσίας προς το Ηνωμένο Βασίλειο ενόψει της νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό - Ζητά τη στήριξη της Βρετανικής κυβέρνησης

Η περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Βρετανίας, οι οποίες εντατικοποιήθηκαν μετά την ιστορική επίσκεψη στην Κύπρο του Βρετανού Πρωθυπουργού Στάρμερ τον περασμένο Δεκέμβριο, αποτελεί εχέγγυο για στήριξη του Λονδίνου, στις προσπάθειες που καταβάλλει η Κυπριακή Δημοκρατία, για επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE