Μαργκάσα για «παράλογους και εγωιστές» – Ανάρτηση με… νόημα μετά την Ομόνοια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Μαργκάσα για «παράλογους και εγωιστές» – Ανάρτηση με… νόημα μετά την Ομόνοια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Με ένα γνωμικό έστειλε το μήνυμα του προς πάσα κατεύθυνση ο Ρενάτο Μαργκάσα.

Ο μέσος της Νέας Σαλαμίνας ανάρτησε μια φωτογραφία με λόγια της Μητέρας Τερέζας: «Οι άνθρωποι κάποτε είναι παράλογοι και εγωιστές. Συγχώρεσε τους όπως και να έχει. Αν είσαι καλός μερικοί μπορούν να σε κατηγορήσουν για υστεροβουλίες. Να είσαι καλός. Αν είσαι τίμιος κάποιοι μπορούν να σε ξεγελάσουν. Να είσαι τίμιος. Αν βρεις την ευτυχία κάποιοι μπορεί να ζηλέψουν. Να είσαι ευτυχισμένος. Το καλό που κάνεις μπορεί να ξεχαστεί. Να είσαι καλός. Δώσε στον κόσμο τον καλύτερο σου εαυτό και ίσως να μην είναι αρκετό. Να το κάνεις όμως. Στο τέλος είναι μεταξύ εσένα και του Θεού. Δεν ήταν ποτέ μεταξύ εσένα και των άλλων»

Ο πρώην παίκτης της Ομόνοιας δεν ξεκαθάρισε σε ποιον απευθύνεται το μήνυμα του όμως στο πρόσφατο παιχνίδι με την πρώην ομάδα του έγινε δέκτης αποδοκιμασιών από μερίδα φίλων του τριφυλλιού.

Δείτε την ανάρτηση του:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο μικροσκόπιο η κλινική όπου κατέρρευσε ο Γιώργος Μαζωνάκης - Τι υποστήριξαν οι δύο γιατροί

Στο μικροσκόπιο η κλινική όπου κατέρρευσε ο Γιώργος Μαζωνάκης - Τι υποστήριξαν οι δύο γιατροί

Ελεύθεροι αφέθηκαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα οι δύο γιατροί που διατηρούν την κλινική στο Κολωνάκι όπου φέρεται να υπέστη ανακοπή καρδιάς και κατέληξε ο Γιώργος Μαζωνάκης. Οι δύο γιατροί έδωσαν καταθέσεις στις Αρχές, ενώ η προκαταρκτική εξέταση συνεχίζεται με την εισαγγελική έρευνα να αναμένει τα ιατροδικαστικά ευρήματα για να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες του θανάτου.

BEST OF TOTHEMAONLINE