Εξελέγη στην Αντιπροεδρία της Σοσιαλιστικής Ομάδας της ΚΣΣΕ ο Κωστής Ευσταθίου

Εξελέγη στην Αντιπροεδρία της Σοσιαλιστικής Ομάδας της ΚΣΣΕ ο Κωστής Ευσταθίου

Στο πλαίσιο των εργασιών του 1ου Μέρους της Συνόδου 2019 της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΣΕ), που άρχισαν σήμερα στο Στρασβούργο, ο βουλευτής κ. Κωστής Ευσταθίου εξελέγη στο αξίωμα του Αντιπροέδρου, στο Προεδρείο της Σοσιαλιστικής Ομάδας της ΚΣΣΕ για το έτος 2019.

Το Προεδρείο της Σοσιαλιστικής Ομάδας έχει, μεταξύ άλλων, την ευθύνη να διαμορφώνει την πολιτική γραμμή της για θέματα που απασχολούν τη Συνέλευση, να ετοιμάζει προσχέδια ψηφισμάτων αλλά και να παρακολουθεί την εφαρμογή τους όταν αυτά υιοθετούνται από την ΚΣΣΕ.

Ενισχύει, επίσης, τις επαφές με το Προεδρείο της Συνέλευσης, με τη Σοσιαλιστική Ομάδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με την Επιτροπή Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης, καθώς και με την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Συνδικαλιστικών Οργανώσεων.

Έχει επιπλέον την ευθύνη των επαφών της Ομάδας με το Κόμμα των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, καθώς και τη Σοσιαλιστική Διεθνή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE