Η Ευριπίδου ενσαρκώνει την Μπακοδήμου – Σε κυπριακή διάλεκτο - VIDEO
21.01.2019 - 16:23
Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου έβαλε μια ξανθιά περούκα και ανέλαβε τον ρόλο της Μπακοδήμου στο «Power of Love».
Το σκηνικό της αποκάλυψης της σχέσης του Γιάννη και της Αργυρώς, οι οποίοι προτού μπουν στο reality αγάπης ήταν ζευγάρι, ανέλαβαν να αναπαραστήσουν η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και οι συνεργάτες της.
Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου ανέλαβε τον ρόλο της παρουσιάστριας του reality αγάπης και ο ΆντριουΕυτυχίου τον ρόλο του Γιάννη, αποδεικνύοντάς μας ότι έχουν ταλέντο και στην υποκριτική τέχνη.
Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.