ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση 53χρονος για υπόθεση κλοπής - Τον κυνήγησε το θύμα

ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση 53χρονος για υπόθεση κλοπής - Τον κυνήγησε το θύμα

Υπό κράτηση 53χρονος για υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής στην Πάφο.

Διάταγμα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 53χρονου για υπόθεση διάρρηξης κατοικίας, κλοπής, κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων, παράνομη κατοχή περιουσίας και παράνομη κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Β. στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 03:20 τα ξημερώματα (21/1) 68χρονος Ε/κ κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι ενώ κοιμόταν σπίτι με την σύζυγο του, άκουσε θόρυβο, ξύπνησε και είδε έναν άγνωστο άνδρα μέσα στο υπνοδωμάτιο του. Με τις φωνές του 68χρονου ο άγνωστος άντρας τράπηκε σε φυγή.

Ακολούθως, αφού ξύπνησε και ο γιος του ιδιοκτήτη της κατοικίας, που κοιμόταν σε άλλο υπνοδωμάτιο, καταδίωξε με τον πατέρα του τον δράστη και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν στην αυλή τους. Άμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία περιπολικό της οποίας έσπευσε στη σκηνή.

Ο 53χρονος συνελήφθη και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.