ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειρουργήθηκε η 32χρονη - Η κατάσταση της υγείας της

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειρουργήθηκε η 32χρονη - Η κατάσταση της υγείας της

Σε χειρουργική επέμβαση στην σπονδυλική στήλη υποβλήθηκε η 32χρονη Πολωνή, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας την Δευτέρα (22/01). 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline η κατάσταση της υγείας της 32χρονης είναι σταθερή μετά την χειρουργική επέμβαση που υπεβλήθη, ενώ αναμένεται οι επόμενες ώρες να είναι καθοριστικές για την εξέλιξη της υγείας της. 

Όπως ισχυρίστηκε η  32χρονη στην Αστυνομία τις πρωινές ώρες της Κυριακής (22/1), ο 57χρονος σύντροφος της την έριξε από το μπαλκόνι του σπιτιού τους στην Αγλαντζιά. Η 32χρονη υπέστη συντριπτικό κάταγμα τρίτου οσφυϊκού σπονδύλου και κάταγμα πρώτου οσφυϊκού.  

Ο 57χρονος συνελήφθη την Κυριακή (22/01) με την κατηγορία απόπειρας φόνου και παραπονέθηκε για πόνο στο στήθος, με αποτέλεσμα να μεταβεί στο καρδιολογικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου και νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους. Η δικαστική διαδικασία προσωποκράτησης του έγινε εντός του Νοσοκομείου όπου ο δικαστής ενέκρινε το διάταγμα οκταήμερης προσωποκράτσης, για διευκόλυνση του έργου της Αστυνομίας, που βρίσκεται στα αρχικά του στάδια

Αρμόδια πηγή μας ανέφερε ότι ο 57χρονος έχει χρόνιο καρδιακό πρόβλημα και αυτό που προέχει είναι η διασφάλιση της υγείας του.  

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Γεωργία Παππούτα  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Η Κυβέρνηση καταδικάζει τις σοβαρές παραβιάσεις από το κατοχικό καθεστώς στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Πύλας, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών και προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα διαβήματα τόσο στην Κύπρο, όσο και στη Νέα Υόρκη, προς αποτροπή των νέων μεθοδεύσεων των κατοχικών δυνάμεων, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ερωτηθείς σε σχέση με την ανακοίνωση από πλευράς ΟΥΝΦΙΚΥΠ για "μη εξουσιοδοτημένη είσοδο προσωπικού ασφαλείας των Τουρκοκυπρίων" εντός της ουδέτερης ζώνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE