Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»
Συντετριμμένος από τα τραγικά γεγονότα στο Örebro της Σουηδίας δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.
Να το θυμάστε, το θέμα θα μείνει ανοικτό για πολλές μέρες ακόμα, επειδή στην Πολωνία η χειμερινή μετεγγραφική περίοδος δεν κλείνει τέλος του Γενάρη, αλλά τέλος του Φεβράρη.
Το γράψαμε και χτες, αν η διοίκηση συνεχίζει να μην βρίσκει «πηγές» εσόδων για σοβαρές οικονομικές ανάγκες (βλ. υπόθεση Ντουρίς και άλλα), αναγκαστικά θα μπει σε διαπραγματεύσεις με τους Πολωνούς.
Η Λεχ Πόζναν, λογικά δεν θέλει τον Γεωργιανό φορ μόνο για πέντε μήνες, αλλά συζητά και την «τοποθέτηση» ρήτρας, για να τον κάμει δικό της το προσεχές καλοκαίρι.
Όποτε, οι Ανορθωσιάτες να μείνουν στο ακουστικό τους…
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις