Θα είναι ΑΝΟΙΚΤΟ για πολλές μέρες του Κατσιαράβα…

Θα είναι ΑΝΟΙΚΤΟ για πολλές μέρες του Κατσιαράβα…

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης επιβεβαίωσε, ότι ζήτησαν τον Κατσιαράβα οι Πολωνοί της Λεχ Πόζναν. Τόνισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τον δώσουν. 

Να το θυμάστε, το θέμα θα μείνει ανοικτό για πολλές μέρες ακόμα, επειδή στην Πολωνία η χειμερινή μετεγγραφική περίοδος δεν κλείνει τέλος του Γενάρη, αλλά τέλος του Φεβράρη. 

Το γράψαμε και χτες, αν η διοίκηση συνεχίζει να μην βρίσκει «πηγές» εσόδων για σοβαρές οικονομικές ανάγκες (βλ. υπόθεση Ντουρίς και άλλα), αναγκαστικά θα μπει σε διαπραγματεύσεις με τους Πολωνούς. 

Η Λεχ Πόζναν, λογικά δεν θέλει τον Γεωργιανό φορ μόνο για πέντε μήνες, αλλά συζητά και την «τοποθέτηση» ρήτρας, για να τον κάμει δικό της το προσεχές καλοκαίρι. 

Όποτε, οι Ανορθωσιάτες να μείνουν στο ακουστικό τους…

Και μια ακόμα σημαντική λεπτομέρεια: Tυχαία έφεραν τον Αργεντινό Στεφανέλι, ο οποίος παίζει εξτρέμ και σέντερ φορ; 

Π.Χ.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE