ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κατηγορούμενος έβριζε αστυνομικό μπροστά από δικαστή – «Πάρτε τον να ηρεμήσει»

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κατηγορούμενος έβριζε αστυνομικό μπροστά από δικαστή – «Πάρτε τον να ηρεμήσει»

Ένταση προκλήθηκε σε δικαστική αίθουσα του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας την Τρίτη 22/1 όταν κατηγορούμενος ξεκίνησε να βρίζει αστυνομικό άνευ λόγου και αφορμής.

 

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εκδίκασης υπόθεσης διάρρηξης, στην οποία εμπλέκεται ο κατηγορούμενος.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, πρόκειται για νεαρό άντρα, με καταγωγή από τον Πόντο, ο οποίος ενώ βρισκόταν στο κατηγορητήριο ξεκίνησε να βρίζει αστυνομικό, με τον δικαστή να προσπαθεί μάταια να τον ηρεμήσει.

Ο κατηγορούμενος, συνέχισε απτόητος να βρίζει στην αγγλική τον αστυνομικό, με τον Δικαστή τελικά να ζητά από τους αστυνομικούς όπως τον «πάρουν έξω μέχρι να ηρεμήσει» και να διατάζει την προσωρινή κράτηση του μέχρι ωσότου να ηρεμήσει, ώστε να συνεχιστεί αργότερα η εκδίκαση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE