Συνάντηση Συλλούρη – Μπριν - Ανάπτυξη διμερών σχέσεων

Συνάντηση Συλλούρη – Μπριν - Ανάπτυξη διμερών σχέσεων

Ανάπτυξη διμερών σχέσεων συζήτησαν ο Πρόεδρος Βουλής με Ιρλανδό Υπουργό Εμπορίου.

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Δημήτρης Συλλούρης, στα πλαίσια επίσκεψής του στην Ιρλανδία, είχε σήμερα συνάντηση με τον Υπουργό Εμπορίου, Εργασίας, Επιχειρηματικότητας, Ψηφιακής Ενιαίας Αγοράς Ευρωπαϊκής Ένωσης και Προστασίας Δεδομένων της Ιρλανδίας Pat Breen, κατά την οποία συζήτησαν και τόνισαν τον σημαντικό ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν τα Κοινοβούλια των δύο χωρών στην ανάπτυξη των διμερών σχέσεων.

Οι δύο πλευρές αλληλοενημερώθηκαν για την πορεία των οικονομιών των δύο χωρών και επισημάνθηκε η ανάγκη αύξησης των επενδύσεων σε διάφορους τομείς, όπως στον τουρισμό, την έρευνα και την καινοτομία, αναφέρει ανακοίνωση της Βουλής.

Υπογραμμίστηκε επίσης η σημασία της περαιτέρω προώθησης της εκπαιδευτικής συνεργασίας, ιδιαίτερα όσον αφορά τα πανεπιστήμια.

Ο Πρόεδρος της Βουλής αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο ρόλο της Κύπρου ως γέφυρας συνεργασίας μεταξύ των χωρών της Μέσης Ανατολής και της Ευρώπης.

Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν στην παρουσία της Πρέσβειρας της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Δουβλίνο Χάρις Χριστοδουλίδου και του Προέδρου του Κυπριακού Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων (CIPA) Μιχάλη Μιχαήλ.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE