ΕΠΙΚΟ σχόλιο προς Ατζαγκούν και… «χαιρετίσματα στον μπαμπά σου τον Αναστασίου» / Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ πρώην Ανορθωσιάτη (ΦΩΤΟΣ)

ΕΠΙΚΟ σχόλιο προς Ατζαγκούν και… «χαιρετίσματα στον μπαμπά σου τον Αναστασίου» / Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ πρώην Ανορθωσιάτη (ΦΩΤΟΣ)

Ο Αμπντούλ Ατζαγκούν ανήκει πλέον στην Ομόνοια και μάλιστα είχε καλή απόδοση στη νίκη κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

Ανάρτησε λοιπόν ο Ατζαγκούν φωτογραφία στα social media και έγραψε από κάτω «σημαντική νίκη, προχωράμε».

Τα σχόλια από κάτω έπεσαν βροχή και ο πρώην συμπαίκτης του στον Παναθηναϊκό, Νάνο, δεν τον ξέχασε. Μάλιστα ο τελευταίος με αρκετή δόση χιούμορ, του έγραψε «δώσε χαιρετίσματα τον μπαμπά σου τον Αναστασίου. Συγχαρητήρια αδερφέ», με τον άσο της Ομόνοιας να γελά.

Σχόλιο έκανε και ο πρώην τερματοφύλακας της Ανόρθωσης, Τόμας Καμίνσκι καθώς οι δύο τους υπήρξαν συμπαίκτες στην Κόρτραϊκ.

Η ανάρτηση και τα σχόλια:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.