ΛΕΝΕ για Ομόνοια στο εξωτερικό και πως ΕΚΛΕΙΣΕ…

ΛΕΝΕ για Ομόνοια στο εξωτερικό και πως ΕΚΛΕΙΣΕ…

Στο εξωτερικό αποκαλύπτουν πως η Ομόνοια Λευκωσίας θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την Γκούρνικ Ζάμπζε.

Συγκεκριμένα, ξένο μέσο που καλύπτει το ρεπορτάζ της Πολωνικής ομάδας σημειώνει πως το πρώτο μέρος προετοιμασίας στην Κύπρο της Γκούρνικ ολοκληρώθηκε και ότι απόψε (22/1) θα έρθουν ξανά στο νησί μας για το 2ο μέρος.

Μέσα στα πλαίσια της προετοιμασίας τους αναφέρουν πως έκλεισαν φιλικό με την Ομόνοια αλλά και την ομάδα νέων της Σπαρτάκ Μόσχας, την Τέπλιτσε και την Κουκαρίσκι Βελιγραδίου.

Τέλος, να αναφέρουμε πως οι συνάδελφοι στο εξωτερικό δεν σημειώνουν την ακριβές ημερομηνία που έχει προγραμματιστεί το φιλικό.

Δείτε ΕΔΩ το ξένο δημοσίευμα!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός βγήκε από τη Δημοσιογραφική Εστία, όπου ολοκληρώθηκε η πανσυνδικαλιστική σύσκεψη για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (ΑΤΑ). Μετά από μήνες διαβουλεύσεων και έντονων διαπραγματεύσεων, το συνδικαλιστικό κίνημα έκανε αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν δέχεται να αλλάξει ούτε ένα γράμμα από το πλαίσιο που παρουσιάστηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE