Ρωτούν ΟΛΟΙ τον Λαφράνς αν ΥΠΕΓΡΑΨΕ στον ΑΠΟΕΛ! Τι απαντά…

Ρωτούν ΟΛΟΙ τον Λαφράνς αν ΥΠΕΓΡΑΨΕ στον ΑΠΟΕΛ! Τι απαντά…

Έχει… ξεφύγει η κατάσταση με τον Κέβιν Λαφράνς. Ο Αϊτινός σέντερ μπακ, δέχεται συνεχώς ερωτήσεις, κατά πόσον μετακομίζει στον ΑΠΟΕΛ το ερχόμενο Καλοκαίρι. 

Μιλώντας σε ανθρώπους του περιβάλλοντος του, ο διεθνής κεντρικός μπακ, είναι κάθετος ότι όχι μόνο δεν υπέγραψε συμβόλαιο με τους μόνιμους πρωταθλητές Κύπρου, αλλά καμία επαφή δεν είχε με τον επίσημο ΑΠΟΕΛ. 

Το μόνο που επιβεβαιώνει, εδώ και μερικές εβδομάδες, είναι ότι απέρριψε την πρόταση της ΑΕΛ για πρόωρη επέκταση συμβολαίου, θεωρώντας πολύ χαμηλή την οικονομική προσφορά που του έκαναν. 

Έχει καταντήσει κουραστική όλη αυτή η παραφιλολογία και μοιραία επηρεάζει και τον ίδιο τον Λαφράνς, αφού τον ρωτάνε όπου σταθεί και όπου βρεθεί στη Λεμεσό, αν έχει «δεσμευτεί» με την ομάδα της Λευκωσίας.  

Δυστυχώς, αρκετοί ΑΕΛίστες υιοθετούν την έντονη φημολογία που αφορά έναν παίχτη που ανήκει στην ομάδα τους μέχρι τον προσεχή Μάη. Χθες μάλιστα έγραψε μια οπαδική ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ, ότι ο Λαφράνς θα είναι κάτοικος Αρχαγγέλου μέχρι το 2022. 

Οι ευκολόπιστοι οπαδοί της Λεμεσιανής ομάδας, το… έχαψαν χωρίς δεύτερη σκέψη. Στη συνέχεια το εν λόγω δημοσίευμα έκανε τον γύρο των Social Media. 

Να πούμε και του στραβού το δίκαιο, αρκετοί οπαδοί της ΑΕΛ υιοθετούν αβασάνιστα όσα κυκλοφορούν, επειδή γενικότερα τα τελευταία χρόνια η διοίκηση, δεν προβαίνει σε πρόωρες επεκτάσεις συμβολαίων με παίχτες που «φτιάχνουν» το όνομα τους στην ομάδα. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE