ΛΑΡΝΑΚΑ - ΤΡΟΧΑΙΟ: Έχασε τη ζωή του 73χρονος - Τρεις τραυματίες

ΛΑΡΝΑΚΑ - ΤΡΟΧΑΙΟ: Έχασε τη ζωή του 73χρονος - Τρεις τραυματίες

Σε οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 9.10 το πρωί της Τετάρτης (23/1) στην επαρχία Λάρνακας, έχασε τη ζωή του ο Δήμος Θούπος, 73 χρόνων από τον Μαζωτό.

Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 72χρονος, έχοντας ως συνεπιβάτη τον άτυχο Θούπο, στη λεωφόρο Τερσεφάνου στο Κίτι, στην προσπάθειά του να στρίψει δεξιά σύμφωνα με την πορεία του, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονος, έχοντας ως συνεπιβάτη 16χρονο, που κινείτο στην αντίθεση κατεύθυνση.

Αποτέλεσμα τη σύγκρουσης ήταν ο κρίσιμος τραυματισμός του 73χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου ο επι καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε το θάνατό του.

Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκαν επίσης και οι υπόλοιποι τρεις επιβαίνοντες των δύο αυτοκινήτων όπου διαπιστώθηκε ότι φέρουν ελαφρά τραύματα.

Στους δύο οδηγούς διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με αρνητική ένδειξη.

Η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έφθασε στη Βοσνία ο ΠτΔ για επίσκεψη εργασίας - Όσα περιλαμβάνει το πρόγραμμα

Έφθασε στη Βοσνία ο ΠτΔ για επίσκεψη εργασίας - Όσα περιλαμβάνει το πρόγραμμα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης έφθασε στο Σεράγεβο, της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, όπου θα πραγματοποιήσει μονοήμερη επίσκεψη εργασίας, ενόψει της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία, το πρώτο εξάμηνο του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE