Υπέβαλε την παραίτησή της η Κύπρια δημοσιογράφος – Την κέρδισε το Ευρωκοινοβούλιο

Υπέβαλε την παραίτησή της η Κύπρια δημοσιογράφος – Την κέρδισε το Ευρωκοινοβούλιο

Η Νατάσα Ιωάννου την Τετάρτη, 23/1, υπέβαλε την παραίτησή της στο κανάλι του Αρχαγγέλου.

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση την περασμένη εβδομάδα ότι η Νατάσα Ιωάννου θα ακολουθούσε την πεπατημένη της Κατερίνας Χριστοφίδου και πως θα εγκατέλειπε την δημοσιογραφία, αποδεχόμενη την πρόταση της ΕΔΕΚ, για να κατέβει στις ευρωεκλογές ως υποψήφια.

Σε επικοινωνία που είχε εκείνη την περίοδο το ThemaOnline με την δημοσιογράφο του OMEGA, η Νατάσα Ιωάννου δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει, ούτε και να διαψεύσει τις φήμες, προφανώς γιατί μέχρι τότε δεν είχε λάβει την απόφασή της.

Σχετικό άρθρο: Πώς απάντησε η Νατάσα Ιωάννου σχετικά με την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές

Ωστόσο σύμφωνα με έγκυρες πηγές που φθάνουν στο ThemaOnline η Νατάσα Ιωάννου την Τετάρτη, 23/1, υπέβαλε την παραίτησή της στο κανάλι του Αρχαγγέλου, αποδεχόμενη την πρόταση της ΕΔΕΚ για να κατέβει ως υποψήφια στις ευρωεκλογές.

Νατάσα Κακούτση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE