ΛΑΡΝΑΚΑ: Λεφτά για στήριξη των δυο ανήλικων του 33χρονου νεκρού κατέληγαν σε ξένες τσέπες

ΛΑΡΝΑΚΑ: Λεφτά για στήριξη των δυο ανήλικων του 33χρονου νεκρού κατέληγαν σε ξένες τσέπες

Σε ξένες τσέπες φέρονται να κατέληγαν εισφορές που γίνονταν σε κηδεία 33χρονου, για στήριξη της οικογένειάς του…

Τουλάχιστον αυτό κατήγγειλαν στο τμήμα μικροπαραβάσεων Λάρνακας οικείοι του εκλιπόντος.

Ο Βενιαμίν Παπουνίδης απεβίωσε προ τριών μηνών και κηδεύτηκε στην εκκλησία της ενορίας στην οποία διέμενε ο ίδιος μαζί με τους γονείς του, στη Λάρνακα.

Συγγενής του αποβιώσαντα κατήγγειλε πως κατά τη διάρκεια της κηδείας έκαναν εισφορές παρευρισκόμενοι σε ανθρώπους της εκκλησιαστικής επιτροπής έξω από το ναό, χωρίς όμως τα πρόσωπα αυτά να παίρνουν απόδειξη.

Με βάση πάντα της καταγγελίας του εν λόγω συγγενικού προσώπου, όταν η οικογένεια του Βενιαμίν πήρε στα χέρια της τη λίστα με τα άτομα που έκαναν εισφορές για βοήθεια των δύο ανηλίκων παιδιών του, μ’ έκπληξη διαπίστωσε ότι άτομα που έκαναν εισφορές δεν ήταν καν καταγραμμένα στη λίστα.

Όπως αντιλήφθηκαν σε κάποιες περιπτώσεις το ποσό της εισφοράς που ήταν καταγραμμένο ήταν μικρότερο από αυτό που είχε δοθεί.

Οι αστυνομικές έρευνες έχουν προχωρήσει και έχει ληφθεί μεγάλος αριθμός καταθέσεων από φίλους και συναδέλφους του εκλιπόντος, οι οποίοι είχαν παραστεί στην κηδεία του κι έδωσαν εισφορές.

Μάλιστα, όπως πληροφορούμαστε, υπάρχουν ύποπτοι και ίσως υπάρξουν εξελίξεις με την ολοκλήρωση κάποιων επιστημονικών εξετάσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Έτοιμη για μια ουσιαστική προεργασία πριν από την άτυπη πενταμερή η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο βρίσκεται η Λευκωσία, η οποία αναμένει στην Κύπρο την άφιξη της Βοηθού ΓΓ του ΟΗΕ, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου. Η κα Ντι Κάρλο θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες και θα αναχωρήσει από το νησί, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, αναμένεται να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Αθήνα και Άγκυρα ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθεί και το Λονδίνο.