ΛΑΡΝΑΚΑ: Λεφτά για στήριξη των δυο ανήλικων του 33χρονου νεκρού κατέληγαν σε ξένες τσέπες

ΛΑΡΝΑΚΑ: Λεφτά για στήριξη των δυο ανήλικων του 33χρονου νεκρού κατέληγαν σε ξένες τσέπες

Σε ξένες τσέπες φέρονται να κατέληγαν εισφορές που γίνονταν σε κηδεία 33χρονου, για στήριξη της οικογένειάς του…

Τουλάχιστον αυτό κατήγγειλαν στο τμήμα μικροπαραβάσεων Λάρνακας οικείοι του εκλιπόντος.

Ο Βενιαμίν Παπουνίδης απεβίωσε προ τριών μηνών και κηδεύτηκε στην εκκλησία της ενορίας στην οποία διέμενε ο ίδιος μαζί με τους γονείς του, στη Λάρνακα.

Συγγενής του αποβιώσαντα κατήγγειλε πως κατά τη διάρκεια της κηδείας έκαναν εισφορές παρευρισκόμενοι σε ανθρώπους της εκκλησιαστικής επιτροπής έξω από το ναό, χωρίς όμως τα πρόσωπα αυτά να παίρνουν απόδειξη.

Με βάση πάντα της καταγγελίας του εν λόγω συγγενικού προσώπου, όταν η οικογένεια του Βενιαμίν πήρε στα χέρια της τη λίστα με τα άτομα που έκαναν εισφορές για βοήθεια των δύο ανηλίκων παιδιών του, μ’ έκπληξη διαπίστωσε ότι άτομα που έκαναν εισφορές δεν ήταν καν καταγραμμένα στη λίστα.

Όπως αντιλήφθηκαν σε κάποιες περιπτώσεις το ποσό της εισφοράς που ήταν καταγραμμένο ήταν μικρότερο από αυτό που είχε δοθεί.

Οι αστυνομικές έρευνες έχουν προχωρήσει και έχει ληφθεί μεγάλος αριθμός καταθέσεων από φίλους και συναδέλφους του εκλιπόντος, οι οποίοι είχαν παραστεί στην κηδεία του κι έδωσαν εισφορές.

Μάλιστα, όπως πληροφορούμαστε, υπάρχουν ύποπτοι και ίσως υπάρξουν εξελίξεις με την ολοκλήρωση κάποιων επιστημονικών εξετάσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE