Γ. Περδίκης: «Η κάθαρση έρχεται με παραίτηση» - Τοποθέτηση για πρόεδρο του Ανωτάτου

Γ. Περδίκης: «Η κάθαρση έρχεται με παραίτηση» - Τοποθέτηση για πρόεδρο του Ανωτάτου

Ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, τοποθετήθηκε επί του θέματος, σχετικά με την κρίση που προέκυψε στην δικαιοσύνη μετά τις καταγγελίες του δικηγόρου Νίκου Κληρίδη, αναφέροντας ότι η μόνη επιλογή είναι η παραίτηση.

Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (24/1) στο «Πρωινό Δρομολόγιο» του ΡΙΚ ο κ. Περδίκης υπογράμμισε ότι η κάθαρση έρχεται μόνο με παραίτηση.

Ερωτηθείς αν εννοεί να παραιτηθεί ο πρόεδρος του Ανωτάτου, ο κ. Περδίκης εξήγησε ότι είναι το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνει γιατί, όπως έχουν έρθει τα πράγματα, ακρωτηριάζεται η δυνατότητα των δικαστών για να είναι ακριβοδίκαιοι.

Σημείωσε μάλιστα ότι ο Νίκος Κληρίδης, που προχώρησε στις δημόσιες καταγγελίες εναντίον των δικαστών, δεν είναι ο οποιοσδήποτε.

Επιπλέον τόνισε το σοβαρό ζήτημα που προέκυψε πλέον.

«Ο κ. Νικολάτος μπορεί να είναι και το θύμα αλλά πρέπει να προχωρήσουμε με τομές», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γιώργος Περδίκης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE