ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: «Άκυρο» σε Περδίκη - Λιλλήκα από τον Τ/κ δημοσιογράφο

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: «Άκυρο» σε Περδίκη - Λιλλήκα από τον Τ/κ δημοσιογράφο

O Τ/κ δημοσιογράφος Σενέρ Λεβέντ, αποφάσισε να «κατέβει» μόνος στις Ευρωεκλογές.

Την Πέμπτη (24/1) αναμενόταν να δώσει την οριστική απάντηση σε Οικολόγους και Συμμαχία Πολιτών ο Τουρκοκύπριος δημοσιογράφος Σερέν Λεβέντ, ως προς το κατά πόσο θα συμμετείχε στο ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο προσωπικοτήτων που τα δύο κόμματα προτίθενται να στηρίξουν.

Στον εν λόγω συνδυασμό θα συμμετείχαν ως υποψήφιοι, ο Χαράλαμπος Θεοπέμπτου από πλευράς Οικολόγων και ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους από πλευράς Συμμαχίας Πολιτών και τρεις προσωπικότητες από την κοινωνία.

Όπως επιβεβαίωσε ωστόσο και ο Γιώργος Περδίκης στο «Πρωινό Δρομολόγιο» του ΡΙΚ το πρωί της Πέμπτης (24/1) ο Λεβέντ αποφάσισε όπως δεν συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο των Οικολόγων και Συμμαχίας Πολιτών αλλά, να κατέβει μόνος του στις Ευρωεκλογές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE