Με αντίπαλο τη Ρουμανία στην Κύπρο τα επόμενα φιλικά της Εθνικής Παίδων U17

Με αντίπαλο τη Ρουμανία στην Κύπρο τα επόμενα φιλικά της Εθνικής Παίδων U17

Μετά τα φιλικά με τη Δανία, νέο διπλό εντός έδρας φιλικό για την Εθνική Παίδων U17 μέσα στο Φεβρουάριο.

Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στο Κοινοτικό Στάδιο Σωτήρας στις 5 και 7 Φεβρουαρίου τη Ρουμανία στα πρώτα φιλικά που θα γίνουν με την καθοδήγηση του νέου μας Ομοσπονδιακού προπονητή Μάκη Σεργίδη.

Τα δύο φιλικά με τη Δανία έδωσαν τη δυνατότητα στην τεχνική ηγεσία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα αλλά και οι νεαροί διεθνείς μας κέρδισαν σημαντικές εμπειρίες σε υψηλότερο επίπεδο.

Η Εθνική μας θα συνεχίσει το νέο κύκλο των υποχρεώσεων της τον ερχόμενο Απρίλιο στη Ρουμανία, όπου θα λάβει μέρος σε διεθνές τουρνουά ανάπτυξης που θα διοργανώσει η Ομοσπονδία της Ρουμανίας σε συνεργασία με την UEFA.

Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος Ρουμανία, Κύπρος, Ρωσία και εκκρεμεί η τέταρτη ομάδα. Οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 15 μέχρι τις 21 Απριλίου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE