ΚΥΠΡΟΣ: Εικόνες που κόβουν την ανάσα από την εκπαίδευση της ΕΜΑΚ- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Εικόνες που κόβουν την ανάσα από την εκπαίδευση της ΕΜΑΚ- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εικόνες που πραγματικά κόβουν την ανάσα, δημοσίευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου στη σελίδα της στο Facebook, την Πέμπτη (24/1), από την επανεκπαίδευση μελών της ΕΜΑΚ.

Μιλώντας στο ThemaOnline την Πέμπτη (24/1), ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Ανδρέας Κεττής, εξήγησε ότι όλα τα μέλη που επιχειρούν ειδικές διασώσεις, επανεκπαιδεύονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Έτσι λοιπόν, τις προηγούμενες δύο μέρες (23-24/1), μέλη της ΕΜΑΚ, συμμετείχαν σε εκπαίδευση, τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και τη νύχτα, σε μια δύσβατη βραχώδης περιοχή, στο Νέο Χωριό Ακάμα.

Οι εικόνες από την εκπαίδευση των μελών της ΕΜΑΚ που έδωσε στη δημοσιότητα η Πυροσβεστική, προκαλούν θαυμασμό , αφού όπως θα δείτε, κινούνται πάνω από δεμένοι με ειδικά σχοινιά και εξοπλισμό, πάνω από τον γκρεμό που μοιάζει απύθμενος.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE