Δεν έπιασε τόπο η κίνηση Παντελή – Το μήνυμα όμως ελήφθη…

Δεν έπιασε τόπο η κίνηση Παντελή – Το μήνυμα όμως ελήφθη…

Την επομένη του πρώτου αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο την ΕΝΠ, όπου η Ανόρθωση ηττήθηκε με 2-3, ο Πρόεδρος της «Κυρίας» Ανδρέας Παντελή, πήγε στην προπόνηση και «ετριξε τα δόντια» σε παίκτες και προπονητή, με σκοπό να τους αφυπνίσει ενόψει της συνέχειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πρωινή κίνηση… ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ από Ανδρέα Παντελή

Μάλιστα, τους είπε πως ήταν η τελευταία φορά που θα έκανε κάτι τέτοιο και όπως αποδείχθηκε, αυτό το… «ταρακούνημα» δεν ήταν αρκετό, αφού η ομάδα έδειξε σημάδια αντίδρασης ΜΟΝΟ στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τους «βυσσινί», αφού στον χθεσινό επαναληπτικό στο «Τάσος Μάρκου», απογοήτευσε πλήρως με την εμφάνιση της και το χειρότερο είναι ότι δεν έδειχνε ικανή για να κάνει την ανατροπή!

Προφανώς, ο κ. Παντελή θα έχει πάρει το μήνυμα πως οι επισκέψεις στις προπονήσεις ή στα αποδυτήρια δεν είναι αρκετές και πως η ομάδα χρειάζεται ένα… πιο δυνατό «ταρακούνημα» για να πάρει ξανά τα πάνω της.

Γ.Ι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Στη Νέα Υόρκη είναι από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη άτυπη πενταμερής συνάντηση για το κυπριακό, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών. Ένας στόχος, ο οποίος ωστόσο δεν είναι εφικτός, λόγω των όσων προηγήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πενταμερής, στη Γενεύη, με την αδιαλλαξία της τουρκικής πλευράς και την άρνηση του κατοχικού ηγέτη, να προχωρήσει η συμφωνία στη δέσμη των έξι μέτρων, που περιλαμβάνουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης. 

BEST OF TOTHEMAONLINE