Το τ/κ κόμμα Νέα Κύπρος καλεί τους Τ/κ να ψηφίσουν στις Ευρωεκλογές

Το τ/κ κόμμα Νέα Κύπρος καλεί τους Τ/κ να ψηφίσουν στις Ευρωεκλογές

Το τ/κ κόμμα Νέα Κύπρος κάλεσε όλους τους Κύπριους να προσέλθουν στις κάλπες για τις Ευρωεκλογές του 2019 υπενθυμίζοντας παρόμοια έκκληση που είχε κάνει και τις προηγούμενες ευρωεκλογές.

Σε γραπτή ανακοίνωση του ΚΝΚ αναφέρεται ότι όσοι έχουν δικαίωμα ψήφου θα πρέπει να το χρησιμοποιήσουν ανάλογα με την πολιτική τους ιδεολογία για την εκπροσώπηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και όχι με βάση την εθνότητα.

Το ΚΝΚ θα συγκαλέσει την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου συνέδριο για να αξιολογήσει το ζήτημα και θα καταλήξει στην τελική απόφαση σχετικά με τη θέση του στις ευρωεκλογές.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Τα όσα δήλωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε η ηγεσία του κόμματος μαζί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη το απόγευμα της Τρίτης στο προεδρικό, δεν αποτελούν έκπληξη για όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό.