Στην Κύπρο την Τετάρτη ο Νίκος Δένδιας - Θα συναντηθεί με τον Προέδρο Χριστοδουλίδη και τον Υπ. Άμυνας
Επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει αύριο, Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, Νίκος Δένδιας.
Η σεζόν για τη Μονάκο κυλά πολύ άσχημα και η αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία τον περασμένο Οκτώβριο, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να αποχωρεί και τον Τιερί Ανρί να τον αντικαθιστά, κάθε άλλο παρά έχει βελτιώσει τα πράγματα.
Οι Μονεγάσκοι βρίσκονται στην προτελευταία θέση της Ligue 1 και βρίσκονται αντιμέτωποι με το φάσμα του υποβιβασμού.
Την ίδια ώρα ο Ανρί έχει κάνει τραγικό ξεκίνημα στην καριέρα του ως πρώτος προπονητής, καθώς έχει δημιουργήσει ένα απίστευτο αρνητικό ρεκόρ.
Συγκεκριμένα, ο άλλοτε σπουδαίος στράικερ έχει κοουτσάρει την ομάδα του Πριγκιπάτου σε 12 παιχνίδια του γαλλικού πρωταθλήματος έχοντας μαζέψει μόλις 9 βαθμούς.
Η επίδοση αυτή είναι η χειρότερη προπονητή της Μονακό από το το 1953 και τον Λάντισλαβ Τουπάλ, δηλαδή τα τελευταία 66 χρόνια!
La décision forte du coach de l’ASM pour redresser la barre : https://t.co/qxP02457eb pic.twitter.com/g2YtoXvpl2
— L’ÉQUIPE (@lequipe) January 24, 2019
Πηγή: sdna.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις