ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο Ανρί το χειρότερο ρεκόρ προπονητή της Μονακό τα τελευταία… 66 χρόνια! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο Ανρί το χειρότερο ρεκόρ προπονητή της Μονακό τα τελευταία… 66 χρόνια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Γράφει αρνητική ιστορία ο Τιερί Ανρί στον πάγκο της Μονακό, καθώς έχει το χειρότερο ρεκόρ προπονητή της στη Ligue 1 τα τελευταία 66 χρόνια.

Η σεζόν για τη Μονάκο κυλά πολύ άσχημα και η αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία τον περασμένο Οκτώβριο, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να αποχωρεί και τον Τιερί Ανρί να τον αντικαθιστά, κάθε άλλο παρά έχει βελτιώσει τα πράγματα.

Οι Μονεγάσκοι βρίσκονται στην προτελευταία θέση της Ligue 1 και βρίσκονται αντιμέτωποι με το φάσμα του υποβιβασμού.

Την ίδια ώρα ο Ανρί έχει κάνει τραγικό ξεκίνημα στην καριέρα του ως πρώτος προπονητής, καθώς έχει δημιουργήσει ένα απίστευτο αρνητικό ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, ο άλλοτε σπουδαίος στράικερ έχει κοουτσάρει την ομάδα του Πριγκιπάτου σε 12 παιχνίδια του γαλλικού πρωταθλήματος έχοντας μαζέψει μόλις 9 βαθμούς.

Η επίδοση αυτή είναι η χειρότερη προπονητή της Μονακό από το το 1953 και τον Λάντισλαβ Τουπάλ, δηλαδή τα τελευταία 66 χρόνια!

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE