Ένα ζευγάρι παπούτσια προκάλεσε χάος στο αεροδρόμιο Ορλί

Ένα ζευγάρι παπούτσια προκάλεσε χάος στο αεροδρόμιο Ορλί

Τα εκκεντρικά παπούτσια μιας επιβάτιδας προκάλεσαν χάος στο αεροδρόμιο Ορλί του Παρισιού: οι υπηρεσίες ασφαλείας σήμαναν συναγερμό και εκκένωσαν εν μέρει έναν τερματικό σταθμό όταν εντόπισαν έναν "ύποπτο" μηχανισμό στη βαλίτσα της γυναίκας.

Γύρω στις 16.00 το απόγευμα, ένας υπάλληλος εντόπισε έναν "ύποπτο μηχανισμό" στα παπούτσια που μετέφερε η επιβάτιδα στην αποσκευή της. Η γυναίκα επρόκειτο να επιβιβαστεί σε αεροσκάφος με προορισμό την Καζαμπλάνκα, όπως εξήγησε μια πηγή του αεροδρομίου.

Οι αίθουσες Α και Β του τερματικού σταθμού 4 εκκενώθηκαν αμέσως, μέχρι να ελεγχθεί το αντικείμενο από πυροτεχνουργούς. Σταμάτησε έτσι για λίγη ώρα το τσεκ-ιν των επιβατών.

Διαπιστώθηκε τελικά ότι τα συγκεκριμένα παπούτσια διέθεταν μηχανισμό με φωτάκια που αναβοσβήνουν και δεν αποτελούσαν... κίνδυνο για την ασφάλεια των επιβατών.

Στα τέλη Δεκεμβρίου είχε προκληθεί πανικός στο αεροδρόμιο Ρουασί-Σαρλ-ντε-Γκολ, όταν δύο άνδρες άρχισαν να περιεργάζονται ένα όπλο - που αποδείχθηκε ότι ήταν ψεύτικο και το είχαν αγοράσει για χριστουγεννιάτικο δώρο.

Aπό ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.