Αν δει το ΚΑΡΑΒΙ να βουλιάζει…

Αν δει το ΚΑΡΑΒΙ να βουλιάζει…

Κάναμε μια εκτίμηση χτες για το μέλλον της διοίκησης Αντρέα Παντελή. Θα είναι κλειδί για τον σημερινό πρόεδρο, να καταφέρει η ομάδα να πάει ξανά στην Ευρώπη. 

Στην παραφιλολογία που άρχισε ήδη για τη νέα χρονιά, φυσιολογικό είναι να ακούγεται και το όνομα του πρώην πρόεδρου Χρήστου Πουλλαίδη. 

Δεν έχουμε «κονέ» με ανθρώπους του πρώην ηγέτη της Κυρίας, αλλά εννοείται ότι παρακολουθεί τις εξελίξεις. 

Θα παρέμβει με το δικό του τρόπο, αν διαπιστώσει ότι το καράβι της Ανόρθωσης, πάει να βουλιάξει σε οικονομικό επίπεδο. 

Το μεγάλο στοίχημα για τον Παντελή είναι το οικονομικό κομμάτι, ασχέτως αν ο ίδιος έχει τον… τρόπο όταν εμφανίζεται στα media, να καθησυχάζει τους οπαδούς της ομάδας, ότι η κατάσταση είναι υπό έλεγχο. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TEASER: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μιλάει αποκλειστικά στο ThemaOnline μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο- Όλη η συνέντευξη, Παρασκευή στις 10:00

TEASER: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μιλάει αποκλειστικά στο ThemaOnline μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο- Όλη η συνέντευξη, Παρασκευή στις 10:00

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, παραχώρησε συνέντευξη μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο, στη διαδρομή προς την Πάφο, αποκλειστικά στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE