Αηδία: Έψησαν «σκύλο» στη μέση του δρόμου για να τους πείσουν να μην τρώνε κρέας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αηδία: Έψησαν «σκύλο» στη μέση του δρόμου για να τους πείσουν να μην τρώνε κρέας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με την κατηγορία της διέγερσης τρόμου σε μικρά παιδιά βρίσκονται αντιμέτωποι ακτιβιστές.

Το όλο περιστατικό σημειώθηκε στον δρόμο Pitt στο κέντρο του Σίδνεϋ της Αυστραλίας όπου ακτιβιστές της ΡΕΤΑ, έκαναν «μπάρμπεκιου» με ένα σκύλο.

Η διαμαρτυρία που έγινε στη μέση του πολυσύχναστου δρόμου, περιλάμβανε μια ψησταριά και ένα ομοίωμα σκύλου το οποίο «έψηναν» οι διαδηλωτές σε μια προσπάθεια να κάνουν τον κόσμο να σταματήσει να καταναλώνει κρέας και να τρώει αποκλειστικά χόρτα.

Το πιο πάνω ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, καθώς ο σκύλος εμοιαζε υπερβολικά ρεαλιστικός, κάτι που αναστάτωσε παιδια που ετυχε να περάσουν από το σημείο το πρωινό του Σαββάτου 19/01.

Οι ακτιβιστές ανέφεραν πως «δεν θα τρώγατε ένα σκύλο, γιατί να φάτε ένα αρνί»;

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE