Αηδία: Έψησαν «σκύλο» στη μέση του δρόμου για να τους πείσουν να μην τρώνε κρέας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αηδία: Έψησαν «σκύλο» στη μέση του δρόμου για να τους πείσουν να μην τρώνε κρέας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με την κατηγορία της διέγερσης τρόμου σε μικρά παιδιά βρίσκονται αντιμέτωποι ακτιβιστές.

Το όλο περιστατικό σημειώθηκε στον δρόμο Pitt στο κέντρο του Σίδνεϋ της Αυστραλίας όπου ακτιβιστές της ΡΕΤΑ, έκαναν «μπάρμπεκιου» με ένα σκύλο.

Η διαμαρτυρία που έγινε στη μέση του πολυσύχναστου δρόμου, περιλάμβανε μια ψησταριά και ένα ομοίωμα σκύλου το οποίο «έψηναν» οι διαδηλωτές σε μια προσπάθεια να κάνουν τον κόσμο να σταματήσει να καταναλώνει κρέας και να τρώει αποκλειστικά χόρτα.

Το πιο πάνω ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, καθώς ο σκύλος εμοιαζε υπερβολικά ρεαλιστικός, κάτι που αναστάτωσε παιδια που ετυχε να περάσουν από το σημείο το πρωινό του Σαββάτου 19/01.

Οι ακτιβιστές ανέφεραν πως «δεν θα τρώγατε ένα σκύλο, γιατί να φάτε ένα αρνί»;

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρίσιμη η επόμενη βδομάδα: Πραγματοποιείται η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ - Θα δει και τον Μητσοτάκη ο ΠτΔ

Κρίσιμη η επόμενη βδομάδα: Πραγματοποιείται η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ - Θα δει και τον Μητσοτάκη ο ΠτΔ

Κρίσιμη είναι η ερχομένη εβδομάδα για την Κύπρο, αφού θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευσή του ΟΗΕ στην οποία θα συμμετέχει και ο Προέδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE