Θερίζει η γρίπη – 31 νεκροί στη Ρουμανία – Κλειστά τα σχολεία

Θερίζει η γρίπη – 31 νεκροί στη Ρουμανία – Κλειστά τα σχολεία

Τριάντα ένα άτομα έχασαν τη ζωή τους στη Ρουμανία από τη γρίπη και οι υγιειονομικές αρχές της χώρας έχουν τεθεί σε κατάσταση συναγερμού.

Ο αριθμός των νέων, επιβεβαιωμένων κρουσμάτων αυξάνεται και η υπουργός Υγείας της χώρας Σορίνα Πιντεα ανακοίνωσε ότι, τα άτομα που έχασαν τη ζωή τους από τη γρίπη, δεν είχαν κάνει το εμβόλιο της γρίπης και είχαν προβλήματα υγείας.

Αποτέλεσμα των πιο πάνω ήταν να παρουσιαστούν επιπλοκές.

Τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης παραμένουν την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου, κλειστά σε όλη τη χώρα, έπειτα από απόφαση των συναρμόδιων υπουργείων (Υγείας και Παιδείας).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.