ΚΥΠΡΟΣ: «Ψάρεψε» ανήλικο από το Facebook και βγήκαν ραντεβού – Στις Κεντρικές ο 26χρονος

ΚΥΠΡΟΣ: «Ψάρεψε» ανήλικο από το Facebook και βγήκαν ραντεβού – Στις Κεντρικές ο 26χρονος

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών επιβλήθηκε σε 26χρονο από την Επαρχία Λευκωσίας, για αδικήματα που αφορούν σεξουαλικής κακοποίησης, κατοχής και απόκτησης πρόσβασης σε παιδική πορνογραφία και αγοράς παιδιών για σεξουαλικούς σκοπούς.

Η ποινή επιβλήθηκε στον 26χρονο από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας την Παρασκευή (25/1) σε διαδικασία που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών.

Ο 26χρονος, σύμφωνα με τα γεγονότα, μέσω Facebook και Viber προσέγγιζε εφήβους και αντάλλαζε μαζί τους φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου.

Με ένα από τα νεαρά πρόσωπα που συνομίλησε ο 26χρονος, κατάφερε να συναντηθεί μαζί του και να έχουν μάλιστα και σεξουαλική περίπτυξη.

Ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε ενοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE